3 Eylül 2013 Salı

Cilt Bakımı: Oriflame Essentials Nemlendirici Yüz Maskesi


Kurumaya yönelik bir cildiniz varsa, bu ürün tam size göre!  

Eskiden çok yağlı bir cilde sahiptim. Şimdi ise kurumaya yönelik bir cildim var. Kadınsal hastalıklar yüzünden de belirli zamanlar da cildimde sivilcelenme oluyor. Bu dönem geçtikten sonra cildimin mutlaka bir bakıma ihtiyacı oluyor. Neyse ki elimde oriflame' ın nemlendirici yüz maskesi var. Gerçekten de mucizevi bir etkisi var.
Maskeyi sürüp yıkadıktan sonra cildim inanılmaz bir şekilde ferahlıyor. Cildimde ki pürüzler,  lekeler yok oluyor. Ve bunların hepsi sadece 10 dk. içinde oluyor. Maskeden önce solgun görünen yüzüm, maskeden sonra tertemiz bir şekilde parlıyor. Cilt bakım ürünlerim arasında bu nemlendirici yüz maskesi ilk sırada geliyor. Tavsiye ederim. Mutlaka en az bir kere deneyin. Sonuçtan çok memnun kalacaksınız:)

Gelelim Maskenin İçeriğine
Multi-vitamin kompleks ve ekinazya özleri ile geliştirilmiş olup derinlemesine nemlendirici formül. Yorgun neme ihtiyaç duyan solgun ciltlere mucizeler yaratıyor. Maskenin çok fazla sıvı olmamakla birlikte yumuşak bir yapısı var.

Kullanımı; 
Haftada 2 kere temiz cilde kalın bir katman halinde sürün. Yaklaşık 10 dk. bekleyin. Sonra yüzünüzü bol su ile yıkayın. 

Maske yüzünüzde beklerken ciltte gerilmeler oluyor. Sanki yüzünüzün temizlendiğini hissediyorsunuz :)

Ben bu maskeyi oriflame'dan 7.00 tl'ye almıştım. Boyutu biraz küçük ve 50 ml. olmasına rağmen uzun bir süre gidiyor. Satın almak isteyenler için ürün kodu 24903 Essentials Hydrating Face Mask.  Fiyatı çok uygun. Merak eden ve denemek isteyen herkes kolayca alabilir.

Görüşmek üzere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...