20 Ekim 2013 Pazar

Golden Rose Nail Care


Merhabaaalarrr
Uzun zamandır buralardan uzak kaldım. Çok yoğun günlerin ardından tekrar vakit bulduğum bu güneşli pazar sabahını sizlere ayırmak istedim :)  Bu arada geçmiş Kurban Bayramınız Mübarek Olsun :) Şimdi gelelim benin severek kullandığım Golden Rose Tırnak Cilasına..

Golden Rose Nail Care hem top coat olarak hem de tırnak bakımında kullanılabiliyor. Ben genelde değişik manikür yaptığım zamanlar top coat olarak kullanıyorum ve çok memnunum.  Yaptığım manikür uzun süre bozulmuyor. Ayrıca uzun tırnaklara sahip olduğum için kırılma riskide çok fazla. Neyse burda devreye yine Golden Rose Nail Care giriyor :)


Bu çok amaçlı tırnak cilasının kutusunun arkasında yazanlar ise şunlar;
Çok amaçlı bu ürün tırnağınıza nüfuz ederek anında güçlenmesi sağlar. Tırnağını güçlü ve esnek tutarak kırılma veya ayrılmasını önler. Uzun süre dayanıklı manikür için zemin hazırlar. Temiz tırnak üzerine kullanıldığında tırnağınızın parlak ve bakımlı görünmesini sağlar.  Koyu renkli ojenin tırnağınızı boyamasını önler. Oje üzerinde kullanıldığında ojenin rengini parlatır ve daha uzun süre dayanması sağlar. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...